A sikeres fogyókúra titka

A sikeres fogyókúra titka nagyon egyszerű.

Csak egy kicsi tudás szükséges ahhoz, hogy hogyan is működik a testünk, a szervezetünk.

Köztudott, hogy a  szervezet az életműködéshez szükséges energiát a táplálékkal vesszük  magunkhoz.

A táplálék lebontásának  oxidációs folyamataként , melléktermékek, ún. szabadgyökök keletkeznek, amelyek erősen oxidáló hatásúak. Létrejönnek a mérgek, a  szabadgyökök .  Ellopják a normál egészséges sejtmolekulák elektronját , igy sérül az egészséges sejt. Elkezdődik egy ú.nevezett ” sejt fertőzési folyamat ”  , olyan sejtosztódási láncreakciós folyamat mint pld. a rák és ezt nem más okozza mint a szabadgyökök felhalmozódása.

Hogyan szaporodnak fel a szabadgyökök?

A szabad gyökök egyik forrása a táplálkozásunk következtében bevitt táplálék a szervezetünkbe és az életmódbeli tényezők , melyek elinditják ezt az oxidációs folyamatot.

Biztos ismered ezt a mondást, hogy ” Mond meg mit eszel és megmondom ki vagy ”  – valahogy igy .

Oxidációs folymataot inditanak el a : szegényes étrend – nem megfelelő életmód – aktiv mozgás nélküli életmód – szennyezés – gyógyszerek – sugárzás – stressz  – sétülések – öregedés – fertőzés – dohányzás

Rövid film a szabadgyökökről és az ellenszerükről. A film megtekintésével nagyon képzett leszel , hogy mért is mérgek a szabadgyökök és mi az ellenszerük. Tudni fogod mit kell tenned ellene.

Tehát , ha nem tudjuk megvédeni a szervezetünket az ilyen oxidációtól, akkor kiég. Azaz a sok keletkezett szabad- gyök tönkreteszi. A szabadgyökök  mindenáron egy elektront akarnak szerezni, hogy újra stabilak legyenek. Mindegy honnan szerzik! Így bármit károsíthatnak, mert amitől elvesznek egy elektront az elpusztul, sőt maga is szabad gyök lesz, azaz láncreakciót indít el, míg a védelmi mechanizmusok le nem blokkolják! Az összes halálos betegség kialakulásában szerepük van a szabad gyököknek!

Naponta több ezer támadás ér egy-egy sejtet! Nézzük ezt meg egy filmen.

 

Reméljük most már sokkal tisztább  a szabadgyökök fogalma, hatása és ellenszere.

Igy már érted, hogy minden valóban értelmes és hatásos tisztitásnak sejtszinten kell történnie, hogy a károsodott sejteket egészségessé tegyük.

A test sejtszintű tisztitása a saját és gyermeked

egészsége érdekében is elsődleges

A tisztitó  programunkkal egyidejűleg és utána fenn kell tartani az egészséges életmódot. Az egészséges életmód a program alatt úgy beivódik a lelkedbe , hogy igényed lesz rá és teljesen automatikusan eszerint fogsz élni.

Fogyókúra szempontjából teljesen egyértelmű, hogy a

sejtszintű tisztitással lesz tartós a fogyás

Fogyókúrás programunk elvégzésekor érthető lesz számodra mért történik alakformálás a program alatt és érthető lesz az is, hogy mért életmódváltás program egyidejűleg.

Teljes megértés esetén és fegyelmezett program elvégzése után ,

soha többet nem jönnek vissza a felesleges kilók

Ha egy kicsit is bizonytalan vagy a közérzetedet illetően, már akkor is érdemes kipróbálnod a tisztitó alakformáló programunkat , ami  tisztitást végez sejtszinten és megtanit a helyes életmódra.

Kezd el a programot és  vedd fel  a kapcsolatot velünk érdeklődj: Kapcsolat >>