Bőrápolás (arc)

 

xU4Kzurs

Speciális, márka védett bőrápoló készítmények nőknek és férfiaknak

A készitmények a revitalizáló, bőrvédő és egyéb jótékony hatásaikat elsősorban a magas aloe vera tartalomnak köszönhetően fejtik ki.

Az öregedés és sok más befolyásoló tényező , változással vannak a megjelenésünkre. Ahogy telnek ugyanis az évek, arcunkon elkezdenek megjelenni a ráncok, bőrünk elveszíti a rugalmasságát és feszességét, elkezd megereszkedni.

Ezt a folyamatot megelőzhetjük vagy megállithatjuk , ha a megfelelő ápolást kapja az arcbőrünk. Erre a legkiválóbb,  a természetes anyagok adása a bőrnek. A legkiválóbb a magas speciális Aloe Vera tartalmú készitmények lehetőséget adnak erre.

Az Aloe Verának  évezredek óta ismerik hidratáló hatását, melyet a levelekből nyert gél biztosítja.

Kitűnő hidratáló hatású készitmények , mivel a bőrben lévő kollagén- és elasztint termelő sejtek működését normalizálja. Igy a termelt rugalmas rostok jobban kötik a vízet és kisimítják az apróbb ráncokat. Jó penetráló képessége révén beviszi a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe is.

A bennük található A-,C-,E-vitaminok védik a bőrünket a szabad gyököktől, antioxidáns tulajdonságuknál fogva a környezeti ártalmak káros hatásait kivédik, igy fiatalosabb lesz a bőr, lassítják az öregedés folyamatát. Kifejezetten hidratáló hatása abból adódik, hogy Aloe normalizálja a bőrben a kollagént és elasztint termelő sejtek műkődését, részben a krémben található kollagént és elasztint kitűnő behatoló képességénél fogva bejuttatja a bőrbe, és ott megköti a nedvességet. Szabályozza a bőr vízháztartását, helyreállitja a megbomlott egyensúlyt, megőrzi a bőr fiatalos feszességét, kisimitja az apróbb ráncokat.

A speciális , márkavédett bőrápoló termékek egyedülálló élményt nyújtva hidratálják és táplálják bőrünket.  Minden bőrtipushoz , problémás bőrre is , –  minden alkalomra ajánlott.

Nincs bennük ólom és szükségtelen vegyi adalékok . Nemcsak tökéletes szépséget biztositanak, hanem a csodálatos és tiszta tápanyagok révén kiemelik, egészségesebbé, fittebbé teszik az arcbőrt.

flp-the-products-aloe-sonyaBőrápoló krémek – termékek  

Részletesen ITT 

Kapcsolat ITT

 

 

 

Beautiful woman's portrait isolated on white, before and after retouch, beauty treatment, skin care concept.

Problémás bőr

Bár úgy gondoljuk, a pattanások, mitesszerek főleg a tizenévesek életét keserítik, bizony a felnőttek egy része sem szabadul meg könnyen ezektől a csúf bőrhibáktól. Az időszakonként vagy rosszabb esetben rendszeresen kialakuló pattanások a tinédzserek esetében főleg a test hormonális változásaival állnak kapcsolatban, míg a felnőtteknél a családi örökség, a hajszolt életmód, egy-egy rosszul megválasztott bőrápoló készítmény, nem megfelelő táplálkozás , nem megfelelő életmód vagy bizonyos gyógyszerek azok, amik kiválthatják a csúnya bőrjeleket. Bővebben  >>

Mielőtt elhatároznád, hogy milyen krémet szeretnél , hogyan kezeld a problémádat , jó ha előbb a kapcsolatba lépsz velünk.

Kapcsolat  ITT

flawless-by-sonyaIngyenes képzés

Arc és bőrápolási képzés : időpont egyeztetésre vedd fel a kapcsolatot velünk.

Kapcsolat ITT