Flawless by Sonya

Flawless-Sonya-cosmeticsA Sonnya mint szépség , a megfiatalodás kifejezése.

A Flawless by Sonya összekötöttte az istennők ajándékát , az aloe verát , a modern technológia legújabb vivmányaival.  Ezzel megteremtve a legtökéletesebbet , amit a természet és a tudomány adhat.

Forrás: http://foreverliving.com/page/home-page/hun/hu

A Sonya termékek kozmetikai szakemberek részére is készültek. A kollekciók a világ egyik legkiválóbb kozmetikai termékcsalád. A legkiválóbb minőségű alapanyagokból készült és a legmodernebb technológiával .Mindenki által elérhető  kollekcióról van szó.

Az élet és a szépség számára a leggazdagabb szinvilágot tárja elénk.

b0edd335d0af8d3cdf96ffc6f390f3d0

Minden alkalomhoz megtalálhatók a gyönyörű szinek . A tavasz, a nyár , az ősz és tél tipusú hölgyeknek a felszinre hozzák és kiemelik belső szépségüket.

A jó minőségű kozmetikumok nem mássá formálják a női arcot, hanem korrigálják az esetleges szépséghibákat és kiemelik az arc előnyős tulajdonságait.

A Sonnya termékek a természetes komponensekkel a bőrt csodálatos harmóniába helyezik.

Komponensek az Aloe Vera , a különböző gyógynövények, a tengeri kivonatok , a különböző ásványi anyagok , antioxidánsok és vitaminok. Nincs bennük ólom és szükségtelen vegyi adalék . Nemcsak tökéletes szépséget biztositanak, hanem a csodálatos és tiszta tápanyagok révén kiemelik, egészségesebbé, fittebbé teszik az arcbőrt.

A szinanyagot nem mesterségesen állitják elő, hanem élő virágok által , a virágszirmokból vonják ki. A szinező szemcsék a lehető legfinomabbra vannak őrőlve és igy a szemcsék méretének köszönhetően a Sonnya termékek koncentráltabbak, töményebbek és ezáltal kevés kell belőlük, igy hihetetlenül gazdaságosak.

Éld át Te is , hogy  milyen egyszerű szépnek lenni.

Nézd meg Te milyen tipus vagy .

Tavasz, a nyár, az ősz és tél tipusú hölgyek >>