Eredménytelen fogyókúra

Az eredménytelen fogyókúra amit minden fogyni vágyó hölgynek és férfinak tudnia kell….

Miért hizza vissza a kilóit a fogyókúrázok 64 % – a 3 éven belül?

Mert van valami amit soha nem mondtak el neked a fogyókúráról !

A tapasztalat ma az és nem csak Magyarországon   ,  hanem minden országra igaz  , hogy 10 emberből 9 vagy fogyókúrázik , vagy fogyókúrázott valamikor és sajnos általában eredménytelenül.

Igy a sikertelen fogyókúra eredményeként nem csak lefogyni nem tudtak, de folyamatos önértékelési problémáknak is kitették saját magukat. Hiszen a súllyal kapcsolatos elégedetlenségek , hogy nem vagyunk olyan szépek és kivánatosak mint az a másik…..

Gondolatok és gondolatok sokasága megmérgezik az életünk minden területét . Az önértékelések és érzelmi problémák és még akár a családi  s házassági problémák is mind ide vezethetők vissza.  Mert nem érzed jól magadat a bőrődben !

 

Ennek eredményeként az egész életünk egy érzelmi hullámvasutazás lesz.

Miért?

Mert nem tudunk jó érzéssel a tükörbe nézni, nem tudjuk saját magunkat szeretni, nem tudunk igazán önmagunk lenni , mert nem érezzük jól magunkat a saját bőrünkben.

Kérdezlek , ha annyi sok próbát tettél, sok diétát és nélkülőzést vállaltál az esetleges korábbi fogyókúra probálkozásaiddal , akkor nem lehet , hogy valahol máshol van a hiba?

Lehetséges lenne számodra?

Esetleg elképzelhető számodra , hogy van egy alapvetőbb ok , amit ha sikerülne megoldanod , akkor a következő fogyókúra már sikeres és eredményes lenne? Pontosan azt a testsúlyt és alakot tudnád elérni , ami már évek óta csak egy álom volt számodra?

Mi lenne ha az eddig kipróbált megoldások helyett képes lennél kezelni a probléma igazi okát?

Lehetséges , hogy képes lennél a fölös kilóidtól egy életre megszabadulni?

Lehetséges lenne lefogynod éhezés vagy  böjtölés nélkül? Vagy egy unott étrend nélkül ?

Eltudod képzelni magadról, hogy…..

Eltudod képzelni magadat , hogy jól nézel ki?  Élvezettel nézel a tükörbe és büszkén, hogy- képes voltam  változtatni !

Eltudod képzelni magadról azt a büszkeségi érzést , hogy te csináltad ?

Eltudod képzelni , hogy jól érzed magad  a bőrődben és te is vagy olyan szép és kivánatos mint a szomszéd felesége vagy férje?

Eltudod képzelni , hogy olyan testsúlyod és alakod van , ami eddig csak álom volt számodra?

Ezt szeretnénk neked megmutatni

Összeállitottunk neked egy egészség – alakformáló – fogyás – életmód felmérőlapot . Kérlek töltsd ki , válaszold meg a kérdéseket becsülettel és küld vissza részünkre.

Nézd meg ezt a videó sorozatot , szánj magadra egy kis időt ! Ezek a videók olyan emberekről szólnak, akik sikeresen fogytak le .  Tovább >>

Vedd saját kezedbe a testsúlyod irányitását és végérvényesen megszabadulsz a fölös kilóktól !

Soha ne add fel !

Jelentkezés